Jornades culturals 2010

Un fum d’activitats per als dies 9 i 10 de febrer
Irene Pérez Merino. 3rESOL
Com tots els anys, al mes de febrer se celebren les jornades culturals al nostre institut, dos dies seguits en què s'hi poden fer un fum d’activitats organitzades per professors o alumnes del centre.
Aquest curs hi va haver des del clàssic torneig de futbol organitzat pels alumnes, a activitats noves com la tinció de teles, programada per la professora de Ciències Socials, Carmen Segura. En la coordinació de tot s'ha estrenat Amparo Cortés, la nova vicedirectora.
Una de les activitats amb més públic i més reclamada de les jornades va ser el café-concert dirigit per Juli Camarasa on va participar un gran nombre d’alumnes i professors. Es van representar tots tipus d’actuacions: monòlegs, teatre, dansa, recitacions i cant…
Un dels canvis d’enguany a les jornades ha vingut per part de la direccó, que va obligar l’assistència a classe, segons digueren per una demanda del Consell Escolar. Així, s’havia d’entrar a les 8:50h i les portes es tancaven fins a les 13:00h. Però, encara que van fixar aquestes mesures, hi van entrar joves que no eren alumnes de l’ institut i alumnes matriculats al centre no hi van assistir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada